Oma nappide numbritega on Lahdenperä lühim ründaja, kogu meeskonna peale on pisem vaid teine libero Jarmo Korhonen (182 cm). Arvatavasti kuulub põhidiagonaalina algkuuikusse siiski lätlane Ansis Medenis (198 cm). Homme näeme, mäng algab Kalevi spordihallis kell 20.05.

Sastamala meeskond tuli aprillis maa meistriks ülinapi 4-3 eduga Loimaa Hurrikaani üle, seitsmes kohtumine lõppes VaLePa dramaatilise 3:2 võiduga vastase väljakul. Hõbedasaajate hulgas oli kevadel ka endine Eesti koondislane Pavel Kružajev.

VaLePa tuumik on säilinud, meeskonna nägu kujundavad koondislased Olli Kunnari ja Antti Esko, Soome liiga ülekaalukalt parim blokeerija Eduard Venski (valgevenelane elab Soomes juba kümmekond aastat), aga ka vaid 18-aastane Elviss Krastinš. Meeskonna peatreenerina alustas Sastamalas neljandat hooaega Ugis Krastinš.

Soome „luurajatele“ jättis Selveri viimatine (pühapäeval) Schenkeri liiga mäng Läti meistri Jelgava Biolarsiga petliku mulje. Nii nõrgalt ei mängi Selver loodetavasti niipea. Soome meistri vastu ei piisa, kui mängid hästi, edasi viib ainult väga hea esitus.