ENTRUM kaasab igal õppeaastal oma tegevusse patroonide näol tuntud ettevõtlikkuse valdkonna eestvedajaid, kes tahavad seista hea selle eest, et noored oleksid teotahtelised, algatushimulised ja võimelised Eesti elu edendama.

ENTRUM-i tegevjuht Darja Saar leiab, et Heiki Nabi on ENTRUM patroonina noortele heaks eeskujuks. „Ta usub iseendasse ja see annab talle tahtejõudu oma eesmärkide poole püüdlemiseks,“ sõnab Saar ning lisab, et ENTRUM soovib sellist sihikindlust arendada ka noortes.

„Mind on elus saatnud mõte, et kõige suurem andekus on tahe: kui midagi tõeliselt uskuda ja tahta, siis on kõik võimalik ning kui seda mõtteviisi ka noortes juurutada, siis võib palju saavutada,“ usub Nabi, kes on õppinud keskenduma asjadele, mis on talle tähtsad ja olulised ning jätma selja taha kõik teda mitte huvitava. „Spordi puhul ei keskendu ma sellele, et kardan kaotada, vaid sellele, et tahan võita! Oma mõtteid tuleb osata ise suunata ning kõrvale lükata kõik negatiivne,“ lisab Nabi.

Täna, ENTRUM-i kolmanda hooaja avamisel Pärnu Kontserdimajas, astusid Nabi kõrval patroonidena laval üles ka Anni Arro, Mattias Lepp ja Marko Matvere, et arutleda enam kui 550 Hiiumaa, Saaremaa, Viljandimaa ja Pärnumaa noorega selle üle, miks on oluline olla ettevõtlik. Heiki Nabi keskendub sellele, miks peab endasse uskuma, Anni Arro räägib, kui tähtis on leida oma kirg, Mattias Lepp avab nutika mõtlemisviisi telgitagused, Teele Viira julgustab noori julgelt alustama ning Marko Matvere räägib, miks peab kõigis oma tegemistes õnnelik olema.