Klavan ise on veendumusel, et andorralane teeskles. "Andorra mängija teeskles ja kohtunik läks õnge. Nad ongi sellised, kes sõidavad vastasele sisse ja teesklevad, et viga tehti hoopis neile. Sportlikus mõttes pole tegu just kõige ausamate mängijatega. Eks see ole nii ka teisipäeval. Nii väikse riigi meeskond on hea tulemuse nimel kõigeks võimeline," ütles Klavan Delfile.

Saksamaal Augsburgis mängiva keskkaitsja enda osalemine teisipäevases kohtumises on jätkuvalt kahtluse all. Tänahommikust trenni jälgis Klavan kõrvalt.

"Ma pole palliplatsil käinud neljapäevast alates. Olen ainult jooksutrenni teinud. Täna ka ei riskinud veel platsile minna. Ma pole veel valukohta puudutanud ega tea, mis tunne on pikka palli ette lüüa," sõnas viimases liigamängus reielihast vigastanud Klavan. Uuringud vigastuse täpset ulatust ei näita, kuid kahtlustatakse mikrorebendit või venitust.

"Minu osalemine teisipäevases mängus selgub ilmselt homme. Räägin peatreeneri ja arstiga läbi ning siis otsustame, kas ja kui palju ma homme kaasa teha saan. Praegu on veel vara õelda jah või ei."