Button süüdistas hoolimatus sõidus nii Kamui Kobayashit, nimetades tema manöövrit "idiootseks", kui oma tulevast meeskonnakaaslast Sergio Perezit, vahendab autosport.com.

"Tundub, et mõlemad Sauberi sõitjad arvavad, et esimene ring ongi võistluse ainus ring," kritiseeris Button. "Neil on istumise all suurepärased masinad, mille abil saaks kõrgeid punkte jahtida, kui nad suudaks vaid külma pead säilitada. Ma ei tea, mida nad täna mõtlesid."

"Sain väga hea stardi ja möödusin Michaelist (Schumacher) ning olin esimeses kurvis Nico (Rosberg) kõrval, kui järsku ilmus eikuskilt Perez, sõites tagant otsa. Pidin Nico rajalt välja tõrjuma, et suuremat õnnetust ära hoida. Kui sõitu jätkasime, lendas järsku Kamui (Kobayashi) kuskilt välja. Ma ei kujuta ette, kuidas ta suutis meid mõlemaid rammida. See on midagi erilist," kommenteeris Button.

"See oli ikka tohutu valearvestus Sauberi sõitjatelt ja väga halb näide, kuidas sõita," lisas pettunud inglane.

Kobayashi võttis hiljem süü avarii põhjustamise eest enda peale: "See on päev, mille tahaksin kiiresti unustada. Mul on väga kahju, et teiste sõidu ära rikkusin."

Korea GP võitis Sebastian Vettel, kes tõusis ka MM-sarja uueks üldliidriks.