"Tean, et mitmed sõitjad töötavad uue raja õppimisel kõvasti simulaatoritega, aga see pole minu teema. Ma pole kunagi mänginud PlayStationiga (mängukonsool) või veetnud liialt aega simulaatoritega ning see pole mu sooritusi mõjutanud," on soomlane veendunud, et suudab hakkama saada ka taoliste tehnikasaavutuste abita.

"Meil on reedel kolm tundi harjutussõitudeks ja veel üks tund laupäeval enne ajasõitu. Seega on kvalifikatsiooniks kõigil rada ilusti selge. Õppisin rajad kiiresti selgeks juba noorena ja see pole teisiti ka nüüd," vahendab Iltalehti "Jäämehe" sõnu.

Räikkönen külastab demokraatlikumat Koread üldse esimest korda, sest 2010. aastast toimunud Korea GP-d on ta mõlemal korral jälginud televiisori vahendusel.

"Sel pole minu jaoks vahet. Kindlasti on huvitav uuel rajal võistelda ja tegelikult ma lausa naudin erilistesse paikkadesse minemist," leiab soomlane.

Eelmisel pühapäeval sai Räikkönen Jaapan GP-l kuuenda koha.

"See ei olnud tulemus, mida lootsime. Hea oli vaid see, et suutsime punkte teenida ja püsida MM-sarja üldvõidu konkurentsis. Peame palju tööd tegema, kui soovime Fernando Alonsot ja Sebastian Vettelit püüda. Viis võistlust ootab veel ees ja seega on kõik võimalik," rääkis Räikkönen eelmisest etapist ja hooaja lõpust.

Räikkönen on MM-sarjas 37 punkti liidrist Alonsost maas. 33 punkti kaugusele jääb teisel kohal olev Vettel.