Soleco meeskonnaga kohtudes (Euphony kaotas 0:3) tõi Žuravljov 14, Roeselare Knacki vastu (0:3) 12 ja Waremme vastu (3:1) 7 punkti. Rünnaku resultatiivsus oli eestlasel 42 ja 50 protsendi vahel. Ühe võidu ja kahe kaotusega (3 p) jagab Euphony 5.-7. kohta, kuue punktiga on ees neli meeskonda, vahendab volley.ee.

12. oktoobril kohtub Lenniki klubi juhtgruppi kuuluva Antwerpeni meeskonnaga. Euroopa Tšempionide liiga D-alagrupi avamängu peab Euphony 24. oktoobril Lube Macerataga (Itaalia), veel on selles nelikus Ljubljana Ach Volley (Sloveenia) ja Unterhachingi Generali (Saksamaa).

Roeselare Knack (alagrupp A) kohtub samal õhtul tiitlikaitsja ja Venemaa meistri Kaasani Zeniidiga, samas alagrupis on ka VfB Friedrichshafen ja Innsbrucki Hypo Tirol. Belgiast on Meistrite liigas veel kolmaski meeskond, maa meistrivõistlusi kahe võiduga kahest mängust alustanud Maaseiki Noliko. F-alagrupi avamängus võõrustab Noliko Hispaania klubi CAI Teruel. Samas nelikus mängib veel Izmiri Arkas ja Dupnica Marek-Union.

Oliver Venno uus klubi Budva Budvanska (B-alagrupp) alustab tippliiga kaheringilist alagrupiturniiri 24. oktoobril Siberis, vastaseks väga tugev Novosibirski Lokomotiiv. Järgmised vastased on Berliini Recycling Volley ja Česke Budejovice Jihostroj.