Esimeses sõidus olid rajal MX1 ja MX2 klassi sõitjad ja Eesti sõitjatest sai MX1 klassis sõitnud Gert Krestionov 17. koha ja MX2 klassis sõitnud Priit Rätsep oli 20. Sõidu võitis Antonio Cairoli Itaaliast, Gautier Paulin Prantsusmaalt oli teine ja Max Nagl Saksamaalt kolmas.

Teises sõidus, kus rajal olid Open ja MX2 tegi superesituse Tanel Leok, kes võitles kuni viimaste meetriteni teise koha nimel belglase Ken de Dyckeriga, kelle ta suutis viimasel ringil selja taha jätta. Sõidu võitis Leoki ja De Dyckeri ees Hollandi wunderkind Jeffrey Herlings. Väga korraliku esituse tegi ka Priit Rätsep, kes peale avasõitu taas rajal oli ja 15. koha välja sõitis.

Kolmas sõit ja rajal olid MX1 ning Open. Taas tuli väga korralik esitus Leokilt, kes sõitis ennast neljandale kohale, Gert Krestinov oli kolmandas sõidus 18. Sõidu võitis Cairoli Herlingsi ja USA koondislase Justin Barcia ees.

Kolme sõidu kokkuvõttes kuulus Eesti meeskonnale 2012. aasta Rahvuste krossi seitsmes koht. Esmakordselt sai Rahvuste krossi võidu Saksamaa, teine oli Belgia ja kolmas USA.

Open klassi arvestuses kuulus Tanel Leokile Jeffrey Herlingsi järel teine koht, Priit Rätsep oli MX2 arvestuses viies, võitja oli Ken Roczen ning MX1 klassis oli Gert Krestinov kümnes, võitja oli Antonio Cairoli.

Vaata Tanel Leoki intervjuud:
Vaata Gert Krestinovi intervjuud:
Vaata Priit Rätsepa intervjuud: