Pikalt juba tabeli tipus asetsenud Nõmme Kalju on väga lähedal klubi ajaloo esimesele Meistriliiga tiitlile, olles seda jahtinud viis aastat. Hetkel on vahe jälitajatega näiliselt turvalised kümme punkti, kuid kuna hooaja lõpp läheneb, on iga mäng Kaljule kulla hinnaga.

Just sel põhjusel soovib klubi jäädvustada hooaja, mis juba praegu on klubi ajaloo edukaim, suurele ühispildile, kuhu on oodatud kõik Nõmme Kalju suure pere liikmed. Pildistamine toimub kell 15.00 staadioni alal.

Enne seda on aga kavas palju huvitavaid ja meelelahutuslikke üritusi, kus peasündmuseks on lastevanemate jalgpalliturniir, kus lapsed vahetavad tavapärase mängija rolli vanemaga, elades neile hoopiski kaasa. Turniirist võtab osa koguni 16 vähemalt kuueliikmelist võistkonda.

Lastele on lisaks toimumas penaltite löömise võistlus, kus iga laps saab väravavahiga silmitsi olles oma täpsust testida ning loomulikult on avatud ka joonistamisala, kus on võimalik disainida oma nägemus ideaalsest Nõmme Kalju särgist või pallist – lisaks toimub veel palju muudki! Parimatele on taaskord välja pandud auhinnad.

Kohal on ka Arigato, adidas ja Fifaa oma telkidega, kus toimub ka õnneloos. Loosiga on võimalik võita omale auhindu erinevatelt Kalju toetajatelt. Arigato kavatseb aga taas vanematele ühe energilise aeroobikatunni teha.

Üritusele paneb suurelt õla alla McDonalds, kes annab Kalju Jalgpallifestivali külastajatele 500 sooja pirukat ning loomulikult ei puudu ürituselt ka traditsioonilised pannkoogid ning Varblase välikohvik, mis on kõikidele tasuta!

Võimaliku vihma korral tuleb appi Klikberg, kes paigaldab staadioni alale suured telgid, et vajadusel saaks end vihma eest kaitsta. Seoses sügise tulekuga jagatakse soovijatele ka kuuma kohvi ning teed!

Ajakava:

13.00 kogunemine
13.30 turniir lapsevanematele
15.00 pildistamine peatribüünil
16.00 penatilöömisvõistlus jpm
16.45 autasustamine peatribüünil
17.00 Nõmme Kalju vs Paide Linnameeskond

Piletiinfo:

Täispilet 5 €
Facebooki ATTENDING ürituse lehel 2.50 €
Lapsed kuni 14a ja pensionärid 1 €