Kohtumist alustas paremini kodus mänginud TTÜ, kuid esimese veerandaja lõpul tabasid vastased mitu kolmest järjest ja võitsid veerandi 21:13.

TTÜ survestas vastaseid kõvasti ka teisel veerandajal, vilja kandis üle välja pressing. Erik Keeduse tabavad vabavisked (avapoolajal 12-st 11!) vedasid kodumeeskonna järele ja poolaja lõpuks ka 41:38 ette.

Kolmandal veerandajal jätkus punkt-punkti heitlus, viimasele veerandajale mindi vastu Rootsi hõbedameeskonna 57:56 eduseisus. Teisel poolajal kasutas TTÜ meeskonna peatreener Tiit Sokk sisuliselt seitset meest, sest avapoolajal löödi õnnetus olukorras katki Andrew Arnoldi lõug ja meeskonna üks põhijõude pidi minema kiirabisse haava kinni õmblema. Tänasest mängust jäi eemale ka seljavigastuse küüsis vaevlev Jaan Puidet, kes loodab siiski järgmisel nädalal tagasi väljakul olla.

Viimasel ehk otsustaval veerandil hakkas külalismeeskond domineerima lauavõitlust. Palju hooajaeelseid kohtumisi pidanud TTÜ meeskonna hoog rauges, kuid ka rootslased olid selgelt väsinud. Mängu otsustavatel hetkedel tabas paremini Södertälje ja võitis kohtumise 72:67.

Kodumeeskonna resultatiivseim oli Erik Keedus 24 punktiga (vabavisked 18-st 16), Kristjan Makke lisas 12 ja Kiur Akenpärg 10 punkti.

Rootsi klubi resultatiivseim oli Bosnia ja Hertsegoviina korvpallur Dino Pita 14 punktiga. Eile ja üleeile oli sama meeskond olnud vastavalt 76:70 ja 71:50 parem Kalev/Cramost.

Kogu suve Eesti meeste koondise juures olnud TTÜ peatreener Tiit Sokk jäi mängupildiga enam-vähem rahule, kuid nentis, et nädalapäevad tagasi oli meeskonnal rohkem särtsu sees. Täna jäi agressiivsusest kohati puudu. "Mõlemad meeskonnad pressisid üle välja sisuliselt kogu mängu. Füüsis on meie poistel tegelikult hea, saame hakkama küll," on meeskonna uus peatreener algava hooaja osas optimistlik. "Poisid on tublid olnud, pole midagi öelda."

Kedagi esile tõsta Sokk täna veel ei tahtnud: "Enne peame häid tulemusi näitama."