"Välismaalastest on mul kindlasti tiimis kolm lätlast ja ameeriklane Clarence Jackson, kes on väga hea viskekäega. Ka vene poiss Nikita Makišev on veel siin, aga temaga meil esialgu kokkulepet pole. Täna-homme peetavates kontrollmängudes Soome klubidega teeb ta kaasa, aga edasine on lahtine," rääkis Sõber.

Mängijatel on eurosari juba mõtetes ning Raitis Grafs olevat ühel päeval peatreeneri käest uurinud, millal türklastest videot vaadatakse. "Ega sa siia videot vaatama tulnud," kõlas eht sõbralik vastus. "Rünnakul on vaja pall sisse panna ja kaitses mehe moodi rabada." Muide, Grafs jättis eilse karikamängu vahele, kuna oli olnud kerges palavikus. "Täna juba treenib," lisas Sõber kiirelt.

Kas ajalooliseks Tofasega mänguks tuleb "Kastani Arenale" ikka täismaja? "Usun küll, et tuleb täismaja. Pooled Rakvere elanikest pole ju varem oma silmaga türklast näinud," viskas Sõber villast. "Eks neil on mõni ameeriklane ka kaasas, kes teenib kuus 30 000 eurot, aga see meid ei heiduta. Varemgi olen Tarvasega pimedas ruumis jänest püüdnud. Alles tegime siin kolm korda suurema eelarvega Soome klubile tuule alla. Esimeses mängus on kõik võimalik ja võõrsil toimuva korduskohtumise peale pole mul hetkel aega mõelda."

Eurosarjas debüteeriv Tarvas mängib Tofasega teisipäeval, 25. septembril kell 19. Kordusmatš on kavas Türgis 2. oktoobril.