Käesolev hooaeg on Sten Oja meeskonnale olnud heaks õppimise aastaks ja hooaja esimese poole stardid Soome meistrivõistluste sarjas näitasid, et vajalik kiirus oli olemas. Ühtlasi näitasid need stardid ära ka selle, et kui on soov Euroopa meistrivõistlustel head kohta sõita, peab tehnikaga veel tööd tegema. Samal ajal kui Steni võistlusautot ette valmistati, hoidis Sten kätt soojas Grossi Toidukaubad Viru rallil VIP-autot sõites ja erinevatel sprindivõistlustel osaledes.

Tiimi juhi Lauri Oja eestvedamisel on tänaseks Mitsubishi Lancer EVO 6 saanud uue mootori, mis ette valmistatud Harju KEK ralliklubis, kus suure töö on ära teinud Ivar Raidam ja Rivo Linnjärv. Mootori häälestamisega tegeles Andres Vanaselja ja tänusõnad lähevad ka tuntud kiirendajale Viljar Mäesepale, kes oma jõu ja nõuga on kaasa aidanud. Peale kolmapäeval Põltsamaal, Piiroja rallikrossirajal tehtud edukat testi võib öelda, et nii auto kui Sten on Kouvolas sõidetavaks EM etapiks valmis. Kouvola rada on Stenile üsna tuttav ja konkurents EM-etapil saab olema tihe. Lisaks Euroopa sarja tippudele osalevad seal paljud Soome sõitjad, kes Stenile tuttavad Soome meistrisarjast.

Kohale on oodata palju Eesti fänne, sest kokku stardib Kouvolas kuus Eesti sõitjat. Super Car klassis lisaks Stenile Jarmo Võsa, Andri Õun ja Valdur Reinsalu ning kaheveoliste klassis Super 1600 Janno Ligur ja Siim Saluri.

Laupäeval, 22. septembril sõidetakse treeningud, ajasõidud ja esimene eelvoor. Pühapäeval, 23. septembril on kavas kaks eelvooru ja finaalid.