Norwich City - West Ham United 14.45

Norwich on alustanud uut hooaega kahe viigi ja ühe kaotusega, West Ham United kahe võidu ja ühe kaotusega. Külalismeeskond peab täna hakkama saama ilma Liverpoolilt laenatud Andy Carrollita, samas Chelseast hangitud Yossi Benayoun peaks tegema uue koduklubi eest debüüdi.

Londoni Arsenal - Southampton 17.00

Arsenal on kogunud kolme esimese mänguga 5 punkti, liiga uustulnuk Southampton on näidanud hooaja alguses kohati väga ilusat mängu, aga punkte seni teenitud pole. Arsenali koosseisu naaseb põhiväravavaht Wojciech Szczesny, kes kaks eelmist liigamängu pidi vigastuse tõttu vahele jätma. Southamptoni poolel teeb suure tõenäosusega debüüdi suve lõpus Bolognast saabunud Uruguay internatsionaal Gaston Ramirez.

Birminghami Aston Villa - Swansea City 17.00

Kui Aston Villa on teeninud kolmest esimesest mängust vaid ühe punkti, siis Walesi klubi Swansea on tabelis suisa teisel kohal 7 silmaga. Mõlemal meeskonnal on mitu uut mängijat, kes peaksid täna ka väljakule pääsema.

Fulham - West Bromwich Albion 17.00

Seni kolm punkti kogunud koduvõistkond ootab pikisilmi algkoosseisu Manchester Unitedist soetatud Dimitar Berbatovi, samas teise ründaja Bryan Ruizi osalemine pole endiselt kindel. Steve Clarke`i juhendatav ning kahe võidu ja ühe viigiga hooaega alustanud WBA poolel on vigastusest taastunud Chelseast laenul olev Romelu Lukaku.

Manchester United - Wigan Athletic 17.00

ManU-l on kolmest mängust kogutud kuus, Wiganil neli punkti. Haigusega võitlev Darren Fletcher on lisatud Manchester Unitedi koosseisu tänaseks mänguks, pisivigastustest on taastunud ManU kaks suve suurostu Robin van Persie ja Shinji Kagawa.

Queens Park Rangers - Londoni Chelsea 17.00

Ainsana täiseduga jätkava Chelsea kaitsemängijaid John Terryt ja Ashley Cole`i on seganud viimasel ajal vigastus, kuid mõlemad on valmis alustama QPR-i vastu. Ühtlasi on Terry esmakordselt vastamisi QPR-i mängumehe Anton Ferdinandiga, keda Chelsea keskkaitsja mullu väidetavalt nahavärvile viidates solvas. QPR on kogunud seni vaid ühe punkti.

Stoke City - Manchester City 17.00

Legendaarne Michael Owen loodab täna teha debüüdi uue koduklubi Stoke`i eest, kes on kolmel esimesel mängul leppinud vastastega viiki. Seni seitse punkti kogunud külalismeeskonna poolehoidjad loodavad näha taas väljakul argentiinlast Sergio Agüerot, kes peaks olema põlvevigastusest taastunud.

Sunderland - Liverpool 19.30

Ühe punktiga liigatabeli kolme viimase seas figureeriv Liverpool loodab, et väikse vigastuse küüsis vaevlev ründaja Luis Suarez on valmis tänast mängu alustama, sest rünnakul neil väga teisi valikuvariante pole. Kindel on aga see, et Joe Allen on haigusest paranenud ja on valmis alustama Liverpooli keskväljal Sunderlandi vastu, kes on kogunud kahe mänguga kaks punkti.

Pühapäeval mängivad Reading ja Tottenham, esmaspäeval Everton ja Newcastle.

Allikas: Eurosport