"Me näeme auto arendamise ja selliste asjade salajas hoidmise kallal tohutult vaeva ja ma ei tahaks neid just Twitterist leida," ütles kvalifikatsiooni võitnud Jenson Button. "See oli kogu meie kvalifikatsiooni telemeetria. Ma olin väga üllatunud ja pettunud."

Hamilton tegi kvalifikatsiooni ajal pilti enda ja Buttoni autode telemeetriast, näidates ligi miljonile oma Twitteri konto jälgijale meeskonnakaaslase autol rakendatud uue tagatiiva erinevust võrreldes vanaga, millega tema pidi kvalifikatsioonis sõitma.

Tiimi korraldusel postitus mõne aja pärast kustutati, kuid lühikese ajaga jõudis andmetega tutvuda ning neid kopeerida juba märkimisväärne hulk inimesi.

Red Bulli tiimipealik Christian Horner ütles: "Olen kindel, et kõikides boksides vaatasid mehaanikud seda väga suure huviga."

McLareni boss Martin Whitmarsh ei teinud Hamiltoni eksimusest suurt numbrit. "Tal paluti postitus maha võtta, mida ta ka koheselt tegi. Ta hindas olukorda valesti. Kõik teised postitused lubasime tal alles jätta, kuid selle ta kustutas ja vabandas. Ilmselgelt ei andnud ta endale aru, millega ta tegeles," sõnas Whitmarsh.