Eilse vihmapäeva jätkuna kummitas hommikutundidel vihmasadu, kuid purjetajate rõõmuks hajusid pilved juba enne mereleminekut ja paistma hakanud päike lõi hea meeleolu. Tuult oli tänaseks lubatud 10-11 m/s lääne suunast. Seega oli oodata suuri laineid, mis tegid vastutuult krüssamise eriti raskeks ja allatuule sõidud eriliseks surfinaudinguks. Ilm tuli täpselt nagu sünoptikud lubasid. Meri oli tuuline, suured lained sillerdasid päikesepaistes ja purjetajad nautisid suuri kiirusi.

Optimist klassis võitis regati ja tuli Eesti meistriks Markus Lilienthal (ROPK), teise koha ja hõbeda võitis Keith Luur (PJK). Kolmanda koha saavutas lätlane Roberts Janis Vancovics Riia Jahtklubist. Eesti meistrivõistluste pronkmedali teenis Martin Õunap (SMS). Tüdrukute Eesti meistriks sai Anni Sikk (KJK), hõbeda ja pronksi said Tallinna Jahtklubi neiud Mari-Ann Raud ja Johanna Poksi. Kuni 12-aastaste Eesti MV esikolmik oli Keith Luur, Robin-Villem Erisalu (HPSK) ja Joosep Laus (SMS). Kuni 12-aastaste tüdrukute seas võitis Serafima Afanasieva (NYC) Helen Ausmani (KJK) ja Gertrud Leiteni (SMS) ees.

Zoom8 klassis tõusis tänaste sõiduvõitudega esikohale ja Eesti meistriks Ardo Hansalu (SMS). Teise koha ja hõbemedali teenis esikohaga võrdsete punktidega Juuso Roihu (TJK). Kolmas koht ja pronksmedal kuulub Sander Puppartile (SMS). Tüdrukute Eesti meistriks krooniti Mari Põldmaa (TJK), hõbeda sai Marie Pihlas (SMS) ja pronksi Anni Rätsep (Dago)

Laser 4.7 klassis tuli Eesti meistriks puhta võitude seeriaga Kristo Õunap (SMS) klubikaaslase Hardo Niitu ees. Pronksile tuli Kristofer Reinholm (ROPK). Tüdrukute seas võitis esikoha Maris Seersant (TJK).

Purjelaudade Techno 293 U15 klassis tuli Eesti meistriks Alfred Kalm Marcus Pertelsoni ja Aarto Pihlapuu ees (kõik TBPLK).

Techno 293 U17 klassis surfas Eesti meistriks Priit Kivisilla (Dago). Hõbeda ja pronksi said Keit Järve (NYC) ja Lisanna Unt (Tartu KJK). Tüdrukute arvestuses sai Keit Järve ja Lisanna Unti järel pronksmedali Lise Anette Vaher (Tartu KJK).

RS:X U19 klassis võidutses Betti Vainküla Andreas Remmeli ees (mõlemad NYC).

Finn klassis võttis regatil kindla võidu olümpiamees Deniss Karpak. Teiseks ja kolmandaks tulid Lauri Väinsalu ja Martti Kinkar (mõlemad ROPK).

Laser Standard klassis võttis võidu Eestit olümpial esindanud Karl-Martin Rammo, teisel kohale tuli Alex Mills Barton Suurbritanniast ja kolmandaks Argo Vooremaa (KJK).

Laser Radial klassis võitis olümpianeiu Anna Pohlak (TJK), teiseks tuli Mihkel Väli (ROPK) ja kolmandaks on Anne-Mari Luik (ROPK).

470 klassis võidutsesid õed Marjaliisa ja Elise Umb (PSS Maru), teiseks tulid soomlased Miikka Nikkilä ja Leo Tykkyläinen (TPS/EPS) ning kolmandaks samuti põhjanaabrid Rosa Lindqvist ja Annina Takala (MP/ESS/HSK).