Tallinna Kalev alistas poolfinaalis KK Rapla 73:66. Esimesel veerandajal küll juhtohjad haaranud Rapla jäi teisel veerandajal tagaajaja rolli – Tallinna Kalev oli esimese päeva lisaajale läinud mängust teinud omad järeldused ning seekord nad edu käest ei andnud. Võitjate resultatiivsemad olid Marc Campbell 21 ja Erik Luts17 punktiga, viimane võttis maha ka kaheksa lauapalli. Rapla poolelt viskas Indrek Kajupank 15 ja Rait Riivo Laane 11 punkti.

Teises poolfinaalis ei jätkunud esiliiga meeskonnal SK Marcusel püssirohtu TTÜ alistamiseks – lõppseis tehnikaülikoolile 94:77. Vahe tehti sisse teisel veerandajal. Treener Heino Lill sõnas, et palli pole mehed ennem turniiri puudutanudki – rõhku on pandud füüsilise põhja ladumisele.

"Tugevad on nad küll, hüppavad peaga lakke," muigas treener oma mehi iseloomustades. "Kuid mängupilt kõige ilusam veel ei ole, aga hooaja alguseni on aega."

TTÜ pooolel viskas Kristjan Keres 18 punkti, võttes maha ka seitse lauapalli, Andrew Arnold lisas 17 punkti. SK Marcuse resultatiivsemad oli Kristo Orula 13 ja Martin Tõrv 12 punktiga.