Reedest pühapäevani kestval regatil on võistlustules paadiklassid Optimist, Zoom8, Laser 4.7, Laser Radial, Laser, Finn, 470, Techno 293 ja RS:X. Hetkeseisuga on Tallinna Jahtklubi karikavõistlustele oodata kokku 162 paati 166 purjetajaga Lätist, Soomest, Suurbritanniast ja Eestist.

Optimist klassis on karikasarja kahe etapi järel juhtimas Mikael Ristmets (ROPK). Teiselt ja kolmandalt positsioonilt jahivad sarja võitu Hardi Anton (KJK) ja Ardi Bogdanov (TJK). Parim tüdruk on hetkel Marie Pihlas (SMS).

Zoom8-l on liidriteks Juuso Roihu (TJK) Ardo Hansalu (SMS) ja Mari Põldmaa (TJK) ees.

Laser 4.7 klassis hoiab sarja esikohta Kristo Õunap (SMS), järgnemas Hardo Niit (SMS) ning Johanna Saareke (PJK).

Laser Radial klassis on karikasarja avaetapi järel juhtimas Anna Pohlak (TJK). Teiselt ja kolmandalt positsioonilt jahivad sarja võitu Mihkel Väli (ROPK) ja Anne-Mari Luik (ROPK).

Laseril on liidriteks Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) Argo Vooremaa (KJK) ja Kaarel Kruusmägi (SMS) ees.

Klassis 470 on liidripositisioonil õed Marjaliisa ja Elise Umb (PSS Maru), teisel kohal Mart ja Lenart Kivistik (NYC) ja kolmandad on Alari Lagle ja Martin Kaal (ROPK).

Techno 293 U17 klassis hoiab sarja esikohta Priit Kivisilla (JK Dago), Keit Järve (NYC) ning Rainer Kasekivi (TPLK).

RS:X U19 klassis juhib sarja avaetapi järel Betti Vainküla (NYC) Andreas Remmeli (NYC) ees.

Tallinna Jahtklubi karikavõistlused korraldab Tallinna Jahtklubi koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga. Võistlused avavatakse reedel kell 13 Lohusalu sadamas. Esimese võistlussõidu start antakse reedel kell 15, laupäeval on sõidud planeeritud algusega kell 12 ja pühapäeval kell 11.