"Kaitse ei pidanud, lasime endale lihtsad väravad lüüa. Vastased lihsalt võtsid palli ja lõid," kommenteeris pettunud FC Levadia loots Marko Kristal selle hooaja esimest kaotust koduses liigas. "Meie hea periood kuivas kokku. Kui seni läks hästi ja suutsime palju väravaid lüüa, siis nüüd jäime pika aja järel nullile ja mängisime end keerulisse olukorda. Kogu senise hooaja peale lasime endale lüüa kuus väravat, nüüd kolme viimase mänguga seitse."

"Meie noor meeskond ei pidanud pingele vastu. Hooaja ilusa kulgemisega lasus võidukohustus õlgadele, paraku tuli tagasilöök kõige valusamal hetkel. Tiitli peale mängides ei tohi selliseid hetki olla. Hooaeg alles käib ja terve ring seisab veel ees. Peame oma mängu uuesti käima saama," lisas Kristal.

"Pettumus on suur. Jätsime omad võimalused kasutamata ja lasime vastasel ära lüüa. Esimesel poolajal mängisime rohkem pikka palli, teisel surusime. Järgmistes mängudes püüame vastaseid nulli peal hoida ja ise väravaid lüüa," ütles Levadia kodulehe vahendusel meeskonna ründaja Artur Rättel.

Kaks järgmist mängu peab Levadia koduliigas just Nõmme Kaljuga.