Õnneks oli Eesti korvpallitegelasel aega ka mõnele Delfi Spordi küsimusele vastata.

Kuidas Eesti sooritusega Islandis rahule jäid?
Korvpallifännid jäid Eesti sooritustega Islandil loomulikult rahule. Veidi suurem võinuks see vahe olla, sest edasipääsevate kolmandate kohtade võitluses tuleb teiste alagruppide kolmandatega suure tõenäosusega mängu ka korvide vahe. Samas Island on ohtlik olnud ka tugevamatele vastastele. Nii et näiliselt lihtsa võiduga võib kokkuvõttes siiski väga rahule jääda.

Millise mulje vastased ja vastasfännid jätsid?
Islandile suruti meie meeskonna tahtmine nii peale, et nad tundusid õige õnnetud. Samas, ega nad nii kehvad ka pole. Vastasfännid olid väga lahjad. Eestlaste ca 15-ne seltskond ületas saali kogunenud islandlasi igast küljest.

Oled palju korvpallikoondisega kaasa reisinud. Millise mulje jättis Reykjaviki saal ja ümbrus?
Nagu paljudes muudeski kohtades on saalid tihti suhteliselt vanad ja
väsinud. Mõnes mõttes oli seda ka Reykjaviki saal. Eestit võib vabalt
võrrelda saalide heakorra (osade riikide puhul ka keskmise suuruse poolest arvestades elanikkonna suurust) poolest kõigi Euroopa riikidega ning suures enamuses me neid ilmselt ka ületame.

Reykjavik ise ja kogu Island on jätnud väga vapustava mulje. Julgeks kõigile soovitada, kel vähegi võimalust seda karget Põhjamaad külastada.

Mis jääb reisist enim meelde?
Neid asju on palju, aga ilmselt lisaks korvpallimängule võiks ära mainida
vaalavaatluse, geisri, Gullfossi joa ja üldse kogu Islandi looduse, mis on vägagi omapärane. Gröönimaale jäi seekord kahjuks minemata, kuna päevased reisid olid lihtsalt turismi kõrghooaja tõttu välja müüdud.

Slovakkiaga mäng on taas ülitähtis. Oled ise ka Levices kohal?
Jah, väikse seltskonnaga liigume siit kolmapäeval Slovakkia suunas ning katsume neljapäeval teisegi võidu koju tuua seekordselt välistripilt.