Kõige tihedam oli konkurents paadiklassis Optimist, kus võistlustules oli 38 alust. Selles arvestuses võitis Kaarel Paal ESS Kalev Jahtklubi Purjespordikoolist (KJK), teisena lõpetas regati Markus Lilienthal Rein Ottosoni Purjespordikoolist/Kalev Jahtklubist (ROPK/KJK) ning kolmandaks tuli Ingmar Alvar Olmaru KJK-st. Parim tüdruk klassis Optimist oli Helen Pais, talle järgnesid Paula Elis Kuulmann ning Anni Sikk - kõik Kalev Jahtklubi Purjespordikoolist.

Paadiklassis Zoom8 võistles 9 sportlast, kus esikolmiku kohad hõivasid Rein Ottosoni Purjespordikooli kasvandikud. Regati parimaks tunnistati Martin Rolf Erkki Hedman, teisena lõpetas võistluse Karl Poll ning kolmandaks tuli Steven Adusoo.

Klassis Laser 4,7 võistles kaks paati, milledest esimesena lõpetas regati Kristofer Reinholm (ROPK) ning teisena vastavalt Kristo Gorbunov (ROPK).

Laser Radiali paadiklassis oli nädalavahetusel stardiliinil 13 alust, kellest 12 võistlesid Kalev Jahtklubi ning Tallinna noorte meistritiitli nimel. Võistlustel tegi väljaspool noorte-arvestust kaasa ka Anne-Mari Luik (ROPK), kes lõpuprotokollis platseerus teisele kohale. Kalev Jahtklubi ning Tallinna noorte meistriks tituleeriti Mihkel Väli, teisena lõpetas Annegret Unnuk ning kolmanda koha hõivas Jan-Erik Luik - kõik kolm noorsportlast treenivad Rein Ottosoni Purjespordikoolis.

Äsjalõppenud võistlus oli peaprooviks tuleval nädalal Lohusalus toimuvatele Eesti meistrivõistlustele, kus lisaks noortele on starti oodata ka Eestit Londoni olümpial esindanud purjesportlasi.