27-aastane Cazorla mängis Zidane`i vastu Hispaania meistriliiga kohtumises aastate eest, kui vastamisi olid Madridi Real (Zidane) ja Villareal (Cazorla).

"Elu jooksul on inimestel tihti mitu lemmikmängijat," rääkis hispaanlane ja lisas,"kui olin laps ja mu isale meeldis Madridi Real, siis oli mu lemmik Michael Laudrup."

"Aga ma olen alati öelnud, et lemmik nende seast, kelle vastu olen ise saanud mängida, on kõige elegantsem jalgpallur Zinedine Zidane," tunnustas Cazorla ametivenda.

Seejärel kirjeldas varem Malagas mänginud Cazorla seda, miks 2006. aastal jalgpallurikarjääri lõpetanud Zidane oli veel sutsu parem kui Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo praegu.

"On Messi ja on Ronaldo, aga ma arvan ikkagi, et mul on tohutult vedanud, et sain võimaluse mängida Zidane`i vastu ja ühtlasi näha teda mängimas. See oli fantastiline. Ta on endiselt parim."

Cazorla jätkas Zidane`i tunnustamist:"Tal olid kõik omadused, mis jalgpalluril on vaja. Ta mängis elegantselt, kvaliteetselt, ta oli tugev, pikk ja härrasmees nii väljakul kui mujal. Väliselt tundus ehk isegi alguses, et Zinedine oli veidi kohmakas oma pikkuse tõttu, aga siis mõistsin, et ta oli uskumatult osav ja andekas palliga."

"Ma tõesti nautisin tema mängude vaatamist. Ma kiidaksin kõiki tema omadusi, sest tal lihtsalt oli kõik parimale mängijale vajalik olemas."