Võistkond jätkab liigas sarnase näoga eelmisele aastale – noore tööka Eesti võistkonnana, kel toeks samad kogenumad kolleegid Andre Pärn ja Raido Ringmets! Helesinises särgis ei mängi eelmise aasta võistkonnast Madis Pärn, kes paneb oma võimed proovile Tallinna Kalevis, Sven Kaldre, kes loodab karjääri teha Saksamaa amatöörliigas ja Kustas Põldoja, kes läks õppima Tartu Ülikooli ja esindab tõenäoliselt selle kooli I liiga võistkonda.

Rapla võistkonna uued täiendused on kaks KK Pärnu eest mänginud Hiiumaa noormeest Martin Paasoja ja Kristjan Voolaid. Eelmise hooaja suures osas vigastuse tõttu vahele jätnud 19-aastane Paasoja oli sel suvel U20 Euroopa meistrivõistluste A divisjonis mänginud koondise põhijõud. Samasse koondisesse oleks suure tõenäosusega saanud ka Voolaid, kuid tema suvi läks randmevigastuse nahka.

Kui klubi saab kokkuleppele Rootsi U18 koondist esindanud Eesti poisi Sebastian Schüzleri koduklubiga ja Eesti koondise ning TTÜ uue treeneri Tiit Sokuga Martin Jurtomi jätkamises, siis on Piimameister Otto/Rapla võistkonnas koguni kaheksa U18 ja U20 koondislast. See tähendab, et Rapla jätkab nende noorte meeste mängitamist, kes on kõige valulisemas eas noortekorvpallist meestekorvpalli üleminekul!

Peale selle, et eriline oli hooaja esimene ühistrenn, oli eriline ka esimene ühine lõunasöök. Nimelt tuli see endal veest välja püüda. Pärast treeningut Veskisillale sõitnud võistkond pidi toidu ise lauale panema. Võistkonnakaaslaste eest hoolitsesid oma kalameheoskusi demonstreerides Indrek Kajupank, Rauno Nurger ja Janar Soo.

Kolmandal hooajal teeb võistkond sammu edasi ka oma ettevalmistusprogrammis – esmakordselt minnakse ühiselt treeninglaagrisse. Alates homsest veedab võistkond nädal aega Jõulumäel, kus juba seni suurema rõhu saanud üldkehaline ettevalmistus saab veelgi vunki juurde.

Fännid ja poolehoidjad ei näe kodusaalis oma võistkonda mängimas enne septembrikuud, kuhu on planeeritud mõned kontrollmängud ja algavad Eesti karikavõistlused.