Ellermann oli ka üks kahest sarjas osalenud ratsanikust, kes osales edukalt kõigil suvise karikasarja etappidel ning ainus, kes kõigilt neljalt etapilt maksimaalsed 20 punkti oma „võidukassasse“ kokku korjas. Kuna sarja koondarvestuses võeti arvesse neljast peetud etapist kolm, siis kogunes Ellermanni punktisummaks 60.

Karikasarja koondarvestuses saavutas 48 punktiga Tiina Kuusmann ning kolmandaks tuli 42 punkti teeninud Getter Kangur. Nimetatud ratsanikel läksid arvesse kõik kolm etappi, millest nad osa võtsid.

Kokku võttis R-klassi võistlustest karikasarja raames osa 14 ratsanikku.

ERL koolisõidu koordinaatori Eva-Maria Vint-Warmingtoni sõnul muutis tänavuse sarja eriliseks asjaolu, et omaette võidtlusklassid oli loodud ka noortele hobustele. „Noorte hobuste sissetoomine sarja tasus end ära, sest starti tuli oodatust rohkem võistlejaid. Samuti oli tänavu esimest korda kavas muusikaline vabakava, mis jällegi võib-olla vähendas juunioride ja noorte osavõttu,“ ütles Vint-Warmington. Tema sõnul võib üldplaanis tänavuse sarjaga siiski rahule jääda ning sellest uueks hooajaks eelkõige positiivset tagasisidet kaasa võtta.

Noorte ratsanike klassis, kus sõideti M-taseme skeeme, võttis sarnaselt Ellermannile maksimaalse tulemuse ehk 20 punktiga esikoha Getter Kangur. Teise koha teenis 54 punktiga välja Ruudu Soo ning kolmandaks tuli 48 punktiga Madli Katriin Tauts. Viimati nimetatud sportlane teenis aga 54 punktiga võidu juunioride klassis, kus edestas 50 punktiga teiseks tulnud Kaisa Falkenbergi ning 48 punktiga kolmanda koha saanud Anita Žukovat. Juunioride vanuseklassi skeemide tasemeks oli L.

L-taseme skeeme sõitsid ka poniratsanikud, kellest parima tulemuse tegi Kaisa Falkenberg, kogudes neljalt etapilt 20 punkti ning saades seega koondsummaks maksimaalsed 60 punkti. Temale järgnesid 50 punktiga Anna-Liisa Merilind ja Hanna Liisa Aasmaa.

Kuni 16-aastaste laste klassis oli 54 punktiga võidukas kõigil karikasarja etappidel osalenud Hanna Liisa Aasmaa, kellele järgnevad 47 punktiga Isabel Kätner ja 40 punktiga Elisabeth Skjoldby.

Tänavuses karikasarjas olid eraldi arvestused ka noortele hobustele. 5-6 aastaste hobuste klassis, kus sõideti skeeme tasemel L, saavutas 60 punktiga võidu Sirly Tillmanni juhitud Butopiar. Talle järgnevad 56 punktiga Scott Maiken Lepiste juhtimisel ning 50 punktiga Forteesia Getter Kanguri juhtimisel. A-klassi skeeme läbinud 4-5 aastaste hobuste hulgas kuulutati 60 punktiga parimaks Dina Ellermanni juhitud Donna Anna, kellele järgnesid 50 punktiga Finalist Maiken Lepiste juhtimisel ning 47 punktiga Carbon ML Angelique Maasiku juhtimisel.