Pärnus korraldatava show üheks eesmärgiks on propageerida Eestis võitlusspordi kultuuri ja anda võimalus nautida seda huvitavat spordiala kohalikul rahval. Samuti saab samal üritusel publik erinevat meelelahutust. Vaheldumisi maskuliinsete poksijatega astuvad võitlusringis üles Eesti noored moedisainerid, kelle võistlusmoment seisneb 2012 aasta spordi sügismoe eksponeerimise tulises lahingus. Rahvas saab näha ilusaid sportlikke modelle, kandmas meie enda Eesti disainerite Kati Kask, Anneli Tamm, Kelly Hallen, Joanna-Maria Tamm loodud spordiriideid. Antud võistlusel astuvad poksiringi Eesti poksi esinumbrid: Kaupo Arro, vennad Ainar ja Rain Kalson ning Mirkko Moisar, vastasteks Leedu poksijad. Tulisteks lahinguteks ootavad ringi oma vastaseid professionaalsed taipoksijad Rain Pärnits ja Ott Remmer. Lisaks on ringis võimalik näha Eesti tõusvat naispoksijat Karmen Kukke. 

Võistlus on huvitav, kuna toimub vabas õhus ja liidab endas maskuliinset ja graatsilist silmailu ja ei jäta külmaks ka kõige nõudlikumat publikut. Võistluse korraldajad soovivad pakkuda priipileteid Pärnumaa lastekodu kasvandikele.

Võistluse organiseerijad pakuvad meie toetajatele võimalust kasutada reklaamipinda võistlusalal ja tulla ise kohapeale võistlust nautima, saadaval on ringiäärsed VIP kohad.