Alonso Ferraril on kogunud 164 punkti. Temast 40 punkti kaugusel on Mark Webber Red Bullil.

Meie põhjanaabrite, ent kohati tundub, et ka eestlaste lemmik Kimi Räikkönen on mitmete arust endiselt tiitlipretendent, kuigi ühtegi etapivõitu soomlane sel aastal veel saanud pole ja praegu on ta paremusjärjestuses alles viies (kaotades Webberile vaid 8 punktiga).

Üks nendest, kes Räikköneni edusse veel loodab, on kunagi F1-s osalenud Minardi tiimi looja Giancarlo Minardi. Itaallase sõnul on Räikkönen suisa Alonso suurim konkurent hooaja teises pooles.

"Kuigi Alonsol on 40 punkti edu teiste ees, on kindlasti veel liiga vara öelda, et maailmameistritiitel on tema. Seal on viis sõitjat, kellel on võimalus tiitel võita ja suurim konkurent Alonsole on Räikkönen," ennustas Minardi crash.net`ile.

"Kahjuks on osad Kimi võistlused ebaõnnestunud ja ta peab kõvasti parandama oma kvalifikatsioonisõitude tulemusi. Aga üldplaanis on ta agressiivne ja stabiilne," kiitis endine tiimipealik.

64-aastast Minardit mäletatakse vormel ühes omanimelise tiimi tõttu. Minardi meeskond osales F1-s aastatel 1985-2006. Siis müüs Giancarlo Minardi meeskonna maha ja praegu kannab tiim Toro Rosso nime.

Suvepuhkusel olev F1-sari jätkub 2. septembril Belgia Spa rajal.