Zeniidi koosseisust puudusid täna kaks põhiründajat - nii Aleksandr Keržakov kui Aleksandr Buhharov. Seetõttu alustas mängu algoosseisus 21-aastane Maksim Kanunnikov. Juba 15. minutil õnnestus noormehel ka mängu skoor avada.

Kohtumise teine värav sündis alles teisel poolajal, kui Vladimir Bõstrov, kiire nii mänguomadustelt kui nime poolest, 52. minutil Zeniidi kaks-null juhtima viis.

60. minutil tekkis Spartakil võimalus mängu tagasi tulla, aga Vjatšeslav Malafejev tõrjus hiljuti veel Inglise meistriliigas mänginud Dinijar Biljaletinovi penalti vasaku käega. Vaid minut hiljem meenutasid Zeniidi mängijad vana tõde, et kui ise ei löö, siis löövad vastased. Nii lõi Vene koondise keskväljamees Roman Shirokov imelise puutega palli üle Spartaki väravavahi Andri Dikani ja Zeniidi kolmas värav oligi sündinud.

Vaid kaks minutit peale Shirokovi väravat sai küllaltki kaheldava punase kaardi Spartaki mängija ja Iirimaa koondislane Aiden McGeady. Selleks hetkeks oli mäng sisuliselt tehtud.

Zeniidil õnnestus kaks väravat oma põhikonkurendile veel lüüa - nii 67. kui 88. minutil oli täpne Viktor Faizullin.

Zenit on kogunud nelja mänguga 12 punkti, teisena jätkab Spartak 9 punktiga. Teisele kohale on võimalik tõusta Mahhatškala Anžil (praegu 7p), kes homme mängib hooaega kehvalt alustanud (3 mänguga 3 punkti) Moskva CSKA-ga.

Roman Shirokovi iluvärav