Mandri põgenes koos 11 kaaslasega peagrupist täna sõidetud 161,2 kilomeetri pikkuse 3. etapi algfaasis. Etapi lõpuosas korraldas eestlane uue rünnaku ning teised jooksikud teda kätte enam ei saanud. Teise koha saanud hispaanlane Noel Martin kaotas finishis võitjale 1.07. Kolmanda koha sai venelane Mihhail Antonov. Peagrupp kaotas Mandrile 2.08.

Velotuuri liidrina jätkab eilse etapi võitnud hispaanlane José Belda (GSport - Valencia Terra i mar). Mandri tõusis kokkuvõttes 15. kohale. Endura Racingu parimana on Iker Camaño kaheksas.

Tänu tänasele ilusale esitusele tõusis Mandri ka mäefinišite arvestuses liidriks. Endura Racing on liider ka meeskondlikus arvestuses.

Vuelta Ciclista a Leon lõpeb laupäeval.

Mandri kommentaar oma sõidule blogi vahendusel:"No täna oli lootus, et jooksikud jäävad ette ja andsin etapi algul kohe valu, esimesed 18 kilomeetrit läks laugelt mäkke. Saingi koos 11 kaaslasega minema, aga pooled mehed ei tahtnud tööd teha ja vahe jäi alla viie minuti. Poolel maal hakkasin paugutama, et terad sōkaldest eraldada. Umbes 45 kilomeetrit enne lõppu saingi ühe hispaanlasega koos vahe sisse teiste ees ja andsime minna. 25 kilomeetrit enne lõppu alanud 1. kategooria tõusul jätsin ta maha, samas polnud jälitajad kaugel ja ka punt lähenes marulisel kiirusel. 10 kilomeetrit enne lõppu oli veel üks teise kategooria tõus, aga õnneks suutsin head tempot hoida ja finišisirgel juba musklit näidata publikule. Poolkogemata sain ka mägede särgi selga, aga arvan, et selle kaitsmiseks vaja ka homme atrōōvi (grupilt eest ära sõitnud väiksem grupp rattureid - toim.) saada, eks hommikul näis, kas hakkan rabelema selle nimel või mitte."