"Ikka tahaksin natuke rohkem, aga ei tea, milles asi. Suurvõistluste värk, ei ole veel nii tegija. Minu jaoks on call roomis passimised natuke rasked. 50 minutit enne võistlust peab juba istuma igal pool. Teises call roomis saab juba raja peal sooja teha, aga esimeses, kus kontrollitakse kotte, passitakse kõige rohkem. Aga eks ma harjun," rääkis Šadeiko pärast 200 meetri jooksu.

Samuti on Šadeiko jaoks uus kogemus 80 000 pealtvaataja ees võistlemine. "Kui meid hommikul esimest korda staadionile toodi, siis ma vaatasin august välja ja mõtlesin, et kas tõesti on see kõik täis. Külmavärinad tulid peale. See on uskumatu, kuidas inglastele kaasa elatakse. Päris jube tunne," muljetas ta.

Šadeiko on nelja alaga kogunud 3600 punkti ehk täpselt sama palju kui mullu Ostravas isiklikku rekordit püstitades.

"Suurt rõõmu ei oska ühegi ala üle tunda. Kõige rohkem on tõkkejooksust kahju. Harjutusväljakul oli väga hea tunne, aga rajal jooksin kolmandale või neljandale tõkkele põlvega sisse ja kaotsin rütmi ning taarusin tõkete vahel kuidagi lõpuni. 13,50 on sellise jooksu kohta isegi hea aeg," sõnas Šadeiko.

Lisaks varjutas Šadeiko tõkkejooksu valestart. "Ma ei tea, mis juhtus. Lihtsalt pabistasin vist. Mõtlesin sama asja, mis Helsingiski - tahtsin esimesena minema saada, et teised mind ei segaks. Aga tuli hoopis valestart."

Homne võistluspäev algab Eesti aja järgi kell 12.05 kaugushüppega.