"Ei jäänud rahule. Oleksin pidanud kõvasti kiiremini jooksma, aga ei saanud ennast võib-olla piisavalt hästi käima ja üles köetud. Tavaliselt jooksen poolfinaali juba sekund kiiremini," rääkis Mägi. "Aga see on juba minu probleem. Tuleb vaeva näha, et hommikuti kiiremini joosta."

Mägi tunnistas ka väikest närvilisust, sest lootis salamisi ikkagi edasi pääseda. "Panin ise endale pinged peale. Lootsin ikka edasi saada. Kui ma enne võistlust ütlesin, et keskendun ainult oma jooksule ja edasipääsule ei mõtle, et tähendanud päris seda, et ma edasi pääseda ei looda. See oli kindlasti üks eesmärke. Muidugi oli eelkõige tähtis hea aeg, aga seda ka täna ei tulnud," ütles ta.

"Esimesed kuus tõket jooksin oma rütmi ära, seal suurt kala ei saanud olla. Pärast kuuendat tõket pidi midagi juhtuma, et lõpp natuke ära kukkus."

2016. aasta Rio de Janeiro olümpiaks lubas Mägi tõsisemalt valmistuda kui Londoniks. "Rios on kindlasti sihid suuremad. Minu olümpia ettevalmistusest saab rääkida kui 9-10 kuu pikkusest perioodist. 2008. aastal ma ei hakanud treenima selle sihiga, et pean 2012. aastal kindlasti olümpial osalema. Nüüd saab järjest tõsisemalt asjaga tegelema hakata," lisas Mägi.