Linde kaotas esimese raundi punktidega 2:7. Teises raundis saadud löök otse näkku sundis ta hetkeks piirdest tuge otsima. Kui mees oli lõpuks valmis jätkama, ei pidanud kohtunik ta silmavaadet siiski piisavalt selgeks ning peatas matši.

"Ta sai mulle puhta löögi sisse. See tegi haiget, aga mitte rohkem kui tema varasemad löögid. Olin kohtuniku otsusest üllatunud. Võinuksin tegelikult jätkata. Oleksin võib-olla pahane, kui seis olnuks tasavägine, aga kuna ta oli punktidega juba niivõrd palju parem, siis olgu nii," rääkis Linde ajakirjanike tsoonis pooleldi eesti, pooleldi inglise keeles. "Annan endale aru, et ta oli minust parem ja kogenum. Ta on ikkagi kaua aega juba tipptasemel võistelnud. Minul oli see aga esimene suurvõistlus. Tegin nii hästi, kui suutsin."

Linde, kelle eestlastest vanemad Kaljo ja Katrin Nõukogude Liidust Austraaliasse emigreerusid, käis viimati Eestis, kui ta oli kaheksa aastane. "Ma tahaksin varsti tulla Saaremaale vanaema vaatama, sest ta on väga haige ja ma tahaksin teda näha, enne kui midagi juhtub," rääkis ta.

Linde lubas poksimisega jätkata, kuid pole kindel, et ta enam Rio de Janeiro olümpiani välja veab. "Olen juba 29. Mul on kihlatu, kellega me varsti abiellume. Meil on siis juba väiksed lapsed kodus kasvamas, ma ei kujutaks küll ette, et siis enam olümpiale läheksin," sõnas ta.