Räikköneni kiirus oli eilses sõidus suurepärane. Taaskord oli jäämees kiire just nendel hetkedel, kui seda enim vaja oli, kirjutab Soome meediaväljaanne Ilta-Sanomat.

"Meil oli alguses Kersiga probleeme ja ega see sõitu kergemaks ei teinud. Samas kiirust meil jagus ja selles osas olime head. Ometi tulime siia võidu järele, aga see ei õnnetunud. Saime vähemalt tiimile head punktid teise ja kolmanda koha eest," ütles Räikkönen peale võistlust.

"Jätkame võitlemist järgmisel võistlusel. Peame üritama edasi. Õnneks oleme tipule lähedal olnud kogu aeg," jätkas soomlane.

"Sain siin teise koha, aga ma pole rahul enne võitu," ei hõljunud maailmameister peale eilset etappi pilvedes.

Võistluse võitis McLareni Lewis Hamilton. Räikkönen oli temastki rajal kiirem, aga kuna Ungaris on väga raske möödasõitu sooritada, tuli Lotuse sõitjal leppida teise kohaga.

Ka Hamiltoni rehvid pidasid oodatust paremini võistluse lõpuni vastu ja tal ei tekkinud viimastel ringidel probleeme esikoha hoidmisega.

Kolmanda koha sai Lotuse teine sõitja Romain Grosjean ja neljandaks tuli Sebastian Vettel Red Bullil. MM-sarja üldarvestuses jätkab liidrina Ungaris viienda koha saanud Fernando Alonso. Räikkönen on viies, kaotades teisel kohal asuvale Mark Webberile (Red Bull) vaid 8 punktiga.