Täna algas mäng sarnaselt -esimeses setis suutis kohe initsiatiivi enda kätte võtta Ivanov ja võitis selles 6:2. Teises setis aga hakkas prantslane näitama aktiivsemat tennist, suruma Ivanovi rohkem agressiivsema eestkäe mänguga ja suutis jõuda oma servilt eduseisuni 5:3 40:0, kus tal oli kasutada kolm setpalli. Ivanovil õnnestus siiski serv murda. Järgmises geimis oma servilt oli aga Ivanov taaskord raskustes ja jäi kaotusseisu 15:40, kus prantslasel oli jälle kasutada kaks setpalli. Ka selle geimi suutis Ivanov võita ja lõpuks ka kolmenadalt matspallilt teise seti. Mängu lõpptulemus seega 6:2 7:5 Ivanovile.

Ivanovi sõnul oli mäng väga sarnane Tallinna poolfinaalile, kus samuti õnnestus tal esimene set kindlalt võita, kuid vastane hakkas teises setis mängima agressiivsemalt. Tänases mängus oskas Ivanov enda sõnul juba paremini sama mängija vastu taktikaliselt mängida, mis tõi õnneks ka edu.

Teises poolfinaalkohtumises alistas turniiri kõrgeimat paigutust omav prantslane Laurent Recourdec (ATP 500.) itallase Damiano Di Ienno 6:4 6:3.

Paarismängu finaal lõppes kahjuks dramaatiliselt paarile Ivanov/Nedelko, kus neil oli kasutada 4 matspalli, kui lõppkokkuvõttes võitsid siiski hollandlased Benard/Vervoort tulemusega 4:6 7:6(4) (10:5).

Homne üksikängu finaal algab Kuressaare Tennisekeskuses kell 12.00