"Täna hommikul oli kerge külgtuul paremalt poolt. Kui selline tuul püsib, siis kindlasti mängib see rolli ning on ebamugav kõikide jaoks. Loodame, et võistluspäeval saame ikka alla- või vastutuult sõita," rääkis Taimsoo.

"Konkurente vee peal ei näinud, aga eile kohtasin sakslasi ja horvaate. Sõudmisjuttu väga pikalt ei ajanud. Rääkisime muid asju - kuidas muidu on läinud ja nii edasi. Tögamine ja väike sõbralik nöökimine käib meil alati omavahelise suhtluse juurde. Pool naljaga viskame teineteisele ikka puid alla."

Sõudjad elavad Londonist 40 kilomeetri kaugusel Etonis täielikult suurest olümpiamelust eraldatuna. "Väike linnak. Rahvas, kes siin ringi liigub, on ainult sõudmisega seotud. Tunne on nagu oleks MM-il või MK-etapil. Samad näod ümberringi. Samas on see hea. Mõtted ei lähe muude asjade peale, vaid püsid ainult oma teema juures. Suures olümpiakülas tekiks võib-olla kiusatus teisi spordialasid vaatama minna. Sellest jääme esialgu eemale," lausus Taimsoo.

Neljapaat asub Dorney järvel võistlustulle laupäeval Eesti aja järgi kell 13.30. Eesti paatkonna vastaseks on itaallased, ameeriklased, venelased ja prantslased. Otse poolfinaali pääseb eelsõidu viiest nelikust kolm. Neljas koht jätkab võistlemist lohusutssõidus.

"Kolme sekka tulemisega ei tohiks probleeme tekkida. Läheme kindlasti selle peale välja, et vahesõitu ei peaks sõitma," rääkis Taimsoo esimestest eesmärkidest. Lõppeesmärk on neljapaadil mõistagi medal.