2007. aasta F1 maailmameister pääses nädalavahetusel neljandat korda sel hooajal poodiumile, Räikköneni meeskonnakaaslane Romain Grosjean on tänavu esikolmikus olnud kahel juhul.

Paljude arvates on Lotusel olnud palju ebaõnne ja seetõttu on etapivõit siiani saamata. Räikkönen seda arvamust ei jaga.

"Õnnel ei ole sellega midagi pistmist," sõnas Räikkönen, vahendab autosport.com. "See ei ole ebaõnn, kui midagi läheb valesti. See juhtus, sest me ise tegime midagi valesti." 

"Kui masinal läheb midagi katki, siis see tähendab, et kuskil on viga tehtud. Kas see osa polnud liiga tugev või oli valesti kokku pandud. Tavaliselt on kõige selle taga inimlik eksimus. See on sama, kui ma teen masinat juhtides vea. See pole ebaõnn, vaid minu viga," rääkis soomlane.

Hooaja esimese poolega jääb MM-sarjas neljandal kohal asuv Räikkönen rahule. "Selline algus oli minu jaoks oodatav. Kuid me pole siiski 100% rahul. Loodetavasti suudame hooaja teises pooles näidata natuke paremaid tulemusi."

Vormel-1 sarja juhib kümne etapi järel Fernando Alonso 154 punktiga. Mark Webberil ja Sebastian Vettelil on vastavalt 120 ja 110 silma, Räikkönenil 98.