„Eesmärk on end tuuril nii tühjaks sõita kui vähegi võimalik. Lihtsalt grupis istumine ei anna olümpiat silmas pidades midagi, vaja on tühjendavaid päevi. Esimesel etapil (124 km) ründasingi kümneid ja kümneid kordi, isegi käelihased olid õhtuks nõnda valusad, et palusin kätele massaaži teha. Järgmise päeva eraldistardis (18 km) lootsin tulemust viie parema hulgas, aga olin alles kümnes. Ei ole üldse rahul. Profiili järgi, mis kulges pidevalt üles-alla, pidanuks rada mulle sobima. Enesekindlusele andis see paraja hoobi, arvasin, et liigun paremini,“ kõneles Treier reede õhtul toimunud kokkusaamisel.

„Mul on number 1 seljal ja mind jälgitakse erilise hoolega. Eest ära ei lasta, kogu aeg on keegi takjana kannul. Teravamad tõusud tunduvad kuidagi rasked, vajun läbi grupi tahapoole. Laugetel tõusudel tunnen end samas hästi. Jalas pole praegu teravat nähvakat, mida järgmise nädala olümpia grupisõiduks oleks hädasti vaja. Tervis läheb õnneks paremuse suunas, eile ei sundinud selg sõidu ajal kordagi vigastusele mõtlema,“ märkis otse Prantsusmaalt oma teisele olümpiale suunduv Treier.

Tänane kolmas etapp (128 km) kulges paremini kui kaks varasemat ja Limousini tuuri kahekordne võitja tõusis üldarvestuse 10. kohalt kuuendaks. Etapil pääses eest minema 7 jooksikut, nende hulgas Treier. Kuna Hollandi koondise liikmeid oli ees koguni neli, siis lõhkusid nad jooksikute grupi distantsi lõpuosas kaheks. Treier jäi tagumisse kolmikusse, kuid peagruppi edestati finišis ikkagi enam kui kuue ja poole minutiga. Treier sai etapil 5. koha, võitis Lucinda Brand, tuuri üldliidri Marianne Vos´i ees. Mõlemad esindavad Hollandi koondist.

Velotuur lõpeb homme, peale mida suundub Treier Lyon´i ning sealt edasi Londonisse. Naiste grupisõit on olümpial kavas 29. juulil ehk kaheksa päeva pärast.