"Ma ei soovi näha Kimit tagasi F1-s. Okei, ta on maailmameister, aga vaevalt suudaks ta konkureerida enam nooremate poistega," sõnas sakslane RTL-ile ja lisas: "siin pole midagi arutada, tema paremad päevad on ammu möödas."

Praegu kommentaatorina töötav sakslane suhtus pessimistlikult Räikköneni võimetesse ka hooaja esimeses pooles, aga nüüd on ta lõpuks ümber mõelnud: "Ütlesin hooaja alguses, et ei usu Kimi edusse. Ma pean tunnistama, et ma eksisin."

"Kimi on tulnud suurepäraselt toime uute asjadega F1-s: ta on suutnud kohaneda Pirelli rehvidega ja autoga, millega sõidetakse kogu võistlus ilma tankimata. Ta on endiselt suurepärane sõitja," on Danner oma meelt Räikköneni suhtes muutnud.

Danner arvab teadvat ka põhjusi, miks Räikköneni tagasitulek on olnud edukam kui Michael Schumacheri oma: "Kimi loodab oma talendile, Schumacher teeb aga väga palju tööd. Räikköneni vabam olek toob rohkem edu, kui Michaeli vägisi üritamine igas olukorras."

54-aastane Christian Danner sõitis F1-s aastatel 1985-1989. Tema kõrgeim koht pärineb 1989. aasta Phoenixi osavõistluselt, kus ta saavutas 4. koha.