Nordecon Open 2012 turniiri direktor Margus Uba sõnul said suurel määral otsustavaks mõlema noormängija head tulemused äsja lõppenud Eesti meistrivõistlustel, kuid mitte ainult.

"Mõlemad, nii Marek kui ka Markus, pälvisid Eesti meistrivõistlusetel üksikmängus medali, kuid wild cardi andmist neile innustas ka teadmine, et mõlemad suhtuvad oma tennisetreeningutesse ülimalt tõsiselt ning ei võta seda wild cardi kui iseenesestmõistetavalt neile kuuluvat auhinda või privileegi. Loodan, et mõlema mängija hea esinemine tähtsal rahvusvahelisel võistlusel õigustab neile vabapääsme andmist," ütles Uba.

Nordecon Open 2012 kvalifikatsiooniturniir mängitakse 14.-15. juulil, põhiturniir toimub 16.-21. juulil. Kõik mängud toimuvad Tondil TERE Tennisekeskuses aadressil Sõjakooli tn 10. Kõikidel võistluspäevadel on sissepääs pealtvaatajatele tasuta.

Turniiri korraldaja on US Tenniseakadeemia ning nimisponsor Nordecon. Võistlust sponsoreerivad Lutheri Kvartal, Toyota/Elke Auto, Dental Design/Dental Export, Bauer Veetehnika, Seiko, PAF, BaltCap, Energate, Quattromed, If kindlustus ja Dimes mahlad. Koostööpartnerid on Eesti Tennise Liit, Tere, Babolat, Saku, USS Security, Cafe Anzelika ja Tallink Hotels.