Eesti jaoks ei omanud see mäng enam turniiritabelis tähtsust ning mänguaega jagus rohkem neile, kes eelmistes mängudes vähem platsile said. Eesti meeskonna parimaks mängijaks tunnistatud Karl-Robin Jürjens näiteks tänases mängus väljakul ei käinudki. Eestlastest viskas Kristofer Kurvits 15 ning Ivo Van Tamm ja Arles Egert Lelle kumbki 9 punkti, vahendab basket.ee.

Hommikul esimeses mängus jagasid omavahel teise ja kolmanda koha Läti ja Leedu meeskonnad. Leedu noortekoondis võttis 64:58 võidu ning sai tasuks teise koha karika. Leedu poolt tegi double-double’i Arvydas Sabonise poeg Domantas Sabonis, kes viskas 20 punkti ning võttis 17 lauapalli. Noor Sabonis nimetati ka Leedu meeskonna parimaks mängijaks. Lätlastest viskasid Rendijs Feikners ja Ervins Meznieks kumbki 14 silma. Läti meeskonna parimaks mängijaks tunnistati Davis Zonne.

Paremusjärjestus: 1. Iisrael 3-0, 2. Leedu 2-1, 3. Läti 1-2, 4. Eesti 0-3.

Rauno Pehka juhendatav Eesti U16 poiste koondis peab järgmisel nädalal kaks sõpruskohtumist Rootsi eakaaslastega. Mängud toimuvad reedel (13.07) algusega kell 19:00 ning laupäeval (14.07) algusega kell 18:00 Audentese Spordihalli väikses saalis. Samal ajal peetakse Audentese suures saalis U16 tüdrukute Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni finaalturniir.

U16 poiste B-divisjoni EM-turniir toimub 19.-29. juulil Rumeenias.