Matši käik:
VI raund:
Klitško lõpetab matši nokaudiga! Thompson saab küll püsti, kuid kohtunik lõpetab matši, mis tähendab tehnilist nokauti. Maailmameister surus vastase nurka ning mitme tabava löögiga saatis mehe pikali.

IV raund:
Klitško kõige ülekaalukam raund. Suurepärane tabamus parem käega vastu Thompsoni lõuga. Klitsko oli ka selgelt aktiivsem.

III raund:
Klitško võtab ka selle raundi, kuid Thompson tabas maailmameistrit paaril korral vasaku käega vastu lõuga. Löögid polnud tugevad, aga täpsed. Thompson on võitnud viimased matšid tehniliste nokautidega, seega Klitško peab ettevaatlik olema.

II raund:
Klitško alustas domineerimist ning tabas Thompsonit neli-viis korda. Ka pidi ameeriklane vastu võtma ühe ilusa löögiseeria. Kahel korral kukkus Thompson ka maha, kuid tegemist polnud löögi tõttu kukkumisega, vaid tasakaalu kaotusega. Klitško asus kohtunike kaartidel matši aga kindlalt juhtima.

I raund:
Äärmiselt rahulik raund. Kumbki mees korralikke tabamusi pihta ei saanud ning selget ülekaalu ei olnud kummalgi pool.

Matši eel:
Kui Klitško võidab, venib tema raskekaalu valitsemisaeg tervelt kaheksa aasta pikkuseks. 36 aastane ukrainlane kaotas viimati 2004. aasta aprillis, kui tehnilise nokaudiga tuli tunnistada Lamon Brewster'i paremust. Sellest ajast peale pole aga maailmameister 15 matšis kaotust tunnistama pidanud ning suure tõenäosusega ei tee seda ka nüüd.

Thompsoni jaoks on tegemist teise matšiga noorema Klitško venna vastu. Mehed kohtusid neli aastat tagasi Hamburgis ning siis kaotas ameeriklane 11. raundi nokaudiga. Sealt edasi on 196-sentimeetrine Thompson pidanud viis matši ja võitnud kõik tehnilise nokaudiga, mis tähendab, et Klitškol tuleb ettevaatlik olla.

Thompson on 12-aastase profikarjääri jooksul kaotanud 36 matšist vaid kaks. Esimene tuli päris karjääri alguses. Erinevalt Klitško viimastest vastastest - Ruslan Tšagajev, Eddie Chambers, Samuel Peter, David Haye ja Jean-Marc Mormeck - on Thompson tõeline üliraskekaallane, kes on terve karjääri suurimas kaalus poksinud. Eelmainitud tegid enne Klitškoga kohtumist tegusid cruiserweight'i (raskekaal kuni 91 kg) kaalukategoorias.

Kui Thompson suudaks Klitškot üllatada, oleks see šokiks kogu profipoksi maailmale ja üllatused on poksi võlu. Kuid vaevalt kogenud Klitško sellel juhtuda laseb.