Esimeses seti võitis Williams kindlalt. Peale pooletunnist vihmast tingitud pausi on mängijad taas väljakul. Teises setis oli mäng palju võrdsem, poolakas suutis võita otsustaval hetkel kaks geimi järjest ja üthlasi kogu seti 7:5. Viimane sett kuulus aga ameeriklannale taas ülekaalukalt.

Mängu eel:

23-aastane Agnieszka Radwańska alistas poolfinaalis sakslanna Angelique Kerberi kindlalt 6:3; 6:4. 30-aastane Serena Williams oli 6:3; 7:6 parem maailma teisest numbrist Victoria Azarenkast, kusjuures serviässasid kogunes ameeriklanna arvele rekordilised 24.

Valgevenelanna alistanud Williams mängib koos õe Venusega Wimbledonis ka paarismängu. Täna peaväljaku kolmanda mänguna (naisüksikmängu finaal on peaväljaku esimene mäng) kohtuvad asetamata Williamsid finaalis kuuenda paigutusega Tšehhi paari Andrea Hlavackova / Lucie Hradeckaga. 

Poolatar Radwańska on maailma paremate seas tiirelnud vaatamata noorele eale juba aastaid, aga Suure Slämmi turniiridel finaali polnud veel pääsenud. Ka maailma edetabelis on kõrgeim koht praegune kolmas.

Radwańska erakordse edu rõhutamiseks üks fakt veel. Poola tennisemängija jõudis Suure Slämmi turniiril viimati esikohamänguni 1939. aastal, kui Prantsusmaa lahtistel mängis finaalis Jędrzejowska. Sellest on möödas ei rohkem ega vähem kui 73 aastat!

USA tennisisti Williamsi jaoks oleks suurturniiri võit talle üksikmängus neljateistkümnes. Paarismängu võit tähendaks õdedele koos 13. Grand Slam`i võitu.