"Pärast mängu jooksis kohvikutes ringi ainult Hispaania fänne ning nende võidulaulmine kestis päris pikalt. Prantslased kadusid kõik ära," raporteeris Dannar Ukrainast. "Kõik need härjavõitlejateks riietatud hispaanlased jaurasid sellest, kui hästi Hispaania mängida oskab ja kuidas nad tegid oma turniiri parima mängu. Samas kõik teised fännid, kes olid neutraalsed - ukrainlased, venelased, natuke oli näha ka eestlasi - ütlesid, et see oli kõige igavam mäng üldse, sest Hispaania keeras kõik liinid kinni."

Hispaanlased saavad Donetskis pidu veel pikalt pidada, sest kolmapäeval on neil samas linnas poolfinaalmatš Portugaliga. Prantslased müüsid oma poolfinaali piletid maha ning läksid koduteed. "Prantslaste fännisektor oli isegi täis müüdud, aga järjekordselt oli näha, et pärast mängu müüdi Donetskisse poolfinaali pileteid," kirjeldas Dannar, kes ise startis kell 1 öösel bussiga Kiievisse, kus täna peetakse veerandfinaalmäng Inglismaa-Itaalia. Kohale jõuti 12 tundi hiljem.

"Tulime läbi Harkovi. GPS juhatas meid jumal teab kuhu mööda teid, mida kuhugi märgitud ei olnud. Viitasid ei olnud ning teeremont käis igal pool. Kogu Donetski ümbrus annab tunnistust sellest, et täiesti valmis nad oma EM-i ettevalmistusega ei jõudnudki."