Vaikses tuules ja vihmas alanud kolmanda võistluspäeva teise sõidu ajaks oli tuul juba tõusnud kiiruseni enam kui 10 m/s. Karmiks muutunud oludes päeva kolmandat planeeritud sõitu enam ei peetud ning seeria kokkuvõttes said kõik klassid kirja 7 võistlussõitu.

Anna Pohlak (Tallinna Jahtklubi) oli regatil teistest üle Laser Radial klassis. 17 võistleja seas võttis üldarvestuse teise koha Mihkel Väli (Rein Ottosoni Purjespordikool) ning kolmandaks tuli Anne-Mari Luik (ROPK). Viie osalejaga naiste ning kolme võistlejaga alla 21 aastaste tüdrukute arvestustes võitis samuti Pohlak, kaheteistkümnest alla 19 aastasest noormehest oli edukaim Väli.

Laser klassis osutus 11 mehe omavahelises mõõduvõtmises parimaks Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK). Teise kohaga lõpetas regati Argo Vooremaa (ESS Kalev Jahtklubi) ning kolmanda autasu teenis välja Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts). Neljast juuniorist oli tugevaim Karl-Rihard Penu (KJK).

RS Feval vormistasid esikoha Markus ja Marko Lilienthal (ROPK/KJK) Tavo Annuse ja Mikael Ristmetsa (ROPK) ning Maris Seersandi ja Johanna Poksi (TJK) ees. Nii alla 18 kui alla 16 aastaste seas olid parimad Annus ja Ristmets, alla 18 aastastest tüdrukutest Seersant ja Poksi. Klassis võistles 18 paati, neist 17 mahtusid nooremate kui 18 ning 15 alla 16 aastaste arvestusse.

Oma esimest Eesti regatti seilanud 29er klassi 8 tiimi konkurentsis lõpetasid nii üld- kui juunioride divisjonis võiduga vennad Juuso ja Henri Roihu (TJK) kokkuvõttes sama arvu punkte teeninud Georg Haudi ja Jaan Erik Piheli (ROPK) ees. Kolmanda koha said Paul Bogdanov ja Karl Erik Rannu (TJK).

470 klassis olid võistluse konkurentsitud parimad Marjaliisa ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru). Teine koht kuulub Mart ja Lenart Kivistikule (Noblessneri Jahtklubi), kolmas aga Alari Laglele ja Martin Kaalule (ROPK). Ka naiste arvestuse võitsid Umbid. Paatkondi võistles kokku neli, kaks neist naiste tiimid.

Katamaraanil F18 saavutasid kindla esikoha Uku Kuusk ja Aivar Soo (Haapsalu Purjespordikool). Teise autasu teenisid välja Kevin Jakobson ja Raul Feld (Noblessneri JK) ning kolmandaks purjetasid end Marko Smirnov ja Raul Aripmann (Eesti Katamaraanide Liit). Võistles 8 tiimi.

Kalevi Jahtklubi meistrivõistlused korraldas ESS Kalev Jahtklubi koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga.