Kuigi kohtumise alguses sai korra juhtida ka Eesti naiskond, haarasid poolakad initsiatiivi siiski enda kätte. Eestlannad juhtisid mõni minut pärast avavile kõlamist 5:2, kuid vastased kontrollisid kogu ülejäänud veerandaega, võites selle 21:5 ja juhtides enne pisikest pausi 23:10. Teisel kümnendikul püsis vahe juba stabiilne ning Poola naiskond kontrollis kindlalt mängu, olles poolaja lõppedes ees 36:19, vahendab basket.ee.

Ka pärast riietusruumist tagasitulekut ei leidnud eestlannad rohtu Poola naiskonna rünnakute vastu ning vahe oli kolmanda veerandi keskpaigaks kasvanud juba 20-silmale. Vastaste edu püsis kindel ja nad olid enne otsustavat kümmet minutit ees 55:35. Viimasel veerandajal ei muutunud enam mängu saatuses midagi. Eesti naiskond pidi EM-i kvalifikatsiooniturniiril vastu võtma teise kaotuse tulemusega 52:77.

Kohtumise resultatiivseim oli 14 punktiga Izabela Piekarska Poolast. Teda toetas 11 silmaga Agnieszka Skobel. Eestlastest jõudis kahekohaliste punktideni vaid Kertu Jallai, kes viskas 11 silma.