Laser klassis läks teise ja esimese kohaga juhtima Argo Vooremaa (ESS Kalev Jahtklubi), võrdsete punktidega tihedalt kannul Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi). Kolmandaks platseerus 10 võistleja seas avapäeva järel soomlane Mattias Lindfors.

Laser Radial klassis viisid kaks sõiduvõitu liidrikohale Anna Pohlaku (TJK) Anne-Mari Luige (ROPK) ja Mihkel Väli (ROPK) ees. Radial klassis osaleb regatil 17 sportlast.

Noorte kahepaadil RS Feva on 18 tiimi seas esimeseks asetunud mõlemas sõidus parimana üle finišiliini purjetanud Markus ja Marko Lilienthal (ROPK). Teist kohta hoiavad hetkeseisuga Hardi Anton ja Olle Saar (KJK) ning kolmandad on Tavo Annus ja Mikael Ristmets (ROPK).

Eestis oma esimest regatti seilavas 29er klassis olid täna konkurentsitult teistest üle Juuso ja Henri Roihu (TJK). Vendadele järgnevad Paul Bogdanov ja Karl-Erik Rannu (TJK) ning Georg Haud ja Jaan Erik Pihel (ROPK). Võistlemas on 8 paatkonda.

Marjaliisa ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru) alustasid võistlust kahe esikohaga ning ühtlasi liidripositsiooniga 470 klassis. 4 tiimi hulgas on teise asetuse võtnud Mart ja Lenart Kivistik (Noblessneri Jahtklubi) Mari Põldmaa ja Silvia Haaveli (TJK) ees.

Katamaraanil F18 võtsid Uku Kuusk ja Aivar Soo (Haapsalu Purjespordikool) samuti kaks sõiduvõitu ning on ka kokkuvõttes 8 paatkonna konkurentsis juhtimas. Teisel kohal paiknevad Johannes Ahun ja Erki Laur (Noblessneri JK) ning kolmandal Jüri ja Margit Saarnak (Eesti Katamaraanide Liit).

Kalevi Jahtklubi meistrivõistlused korraldab ESS Kalev Jahtklubi koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga. Laupäeval ja pühapäeval on sõidud planeeritud algusega kell 11.