Tšehhid pääsesid juba viiendaks minutiks 2:0 juhtima, kui võrku sahistasid Petr Jiracek ja Vaclav Pilar. 40. minutil jõudsid kreeklased vastuväravani, kuid kohtunik fikseeris ülinapi suluseisu.

Teise poolaja alguses eksis tšehhide väravavaht Petr Cech ja Fanis Gekas lõi ühe värava tagasi. Lõpus surusid kreeklased kõvasti, kuid viigiväravat nad lüüa ei suutnud.

Teises A-alagrupi mängus kohtuvad täna kell 21:45 Venemaa ja Poola. Enne seda mängu on Venemaal ja Tšehhil 3 ning Poolal ja Kreekal 1 punkt.

KREEKA - TŠEHHI LÕPPSEIS 1:2
Väravad: Gekas 53. - Jiracek 3., Pilar 5.

Algkoosseisud:

Kreeka: Chalkias, Torosidis, Kyriakos Papadopoulos, Katsouranis, Holebas, Fotakis, Maniatis, Karagounis, Salpingidis, Samaras, Fortounis. Varus: Tzorvas, Tzavelas, Malezas, Makos, Liberopoulos, Mitroglou, Gekas, Ninis, Fetfatzidis, Sifakis

Tšehhi: Cech, Gebre Selassie, Sivok, Kadlec, Limbersky, Hubschman, Plasil, Jiracek, Rosicky, Pilar, Baros. Varus: Lastuvka, Suchy, Hubnik, Necid, Rezek, Petrzela, Rajtoral, Kolar, Pekhart, Lafata, Darida, Drobny

--------

Mängu eel

Kreekal on turniiritabelis viigipunkt Poolaga mängust, punktita jätkaval Tšehhil 1:4 kaotus Venemaalt. 

Kreekat ei saa sel EMil enam aidata kaitsja Avraam Papadopoulos, kes sai avamängus vigastada. Kreeka peatreener Fernando Santos peab asendaja leidma ka avakohtumises punase kaardi teeninud Sokratis Papastathopoulosele.

Tšehhi peatreeneril Michal Bilekil on suurimaks mureks meeskonna kaitsemäng. Treener on otsustanud Michal Kadleci vasakkaitsja kohalt tagasi keskkaitsesse nihutada.

Kaheksast viimasest Tšehhi ja Kreeka omavahelisest kohtumisest on tšehhid võitnud viis ja kaotanud vaid ühe.