"Täna hommikul ärgates oli halb eelaimdus. Öö jooksul ärkasin kolm korda üles, sest nägin unes pomme ja autoõnnetusi ning ärgates oli enesetunne kuidagi eriti kabi," kirjutas Taaramäe oma blogis.

"Esimene tõus tõmmatigi jubeda hooga ära. Üleval oli atrõõvis 15 meest ning pundis vaid 50. Oli hea meel, et ise ka peagrupis ära rippusin. Enesetunnet nagu väga polnud, aga ennäe, suure tahtmise korral suudan ka kehva jalaga liikuda. Edasine päev oli karm. Tuli läbida viis mäge ning võtme momendiks oli viimane HC kategooria, millele järgnes 10 km laskumist ja finiš," kirjledas Taaramäe.

"Viimasel tõusul istusin pundis küll vaid 3 km, kuid pole viga. See lagunes koheselt esimese 5 kilomeetriga juppideks ja paljud staarid jäid enne mind maha. Liikusin tõusu trenni tempos ning järgneva laskumise tiksusin ilma riskideta lõpuni. Võrreldes eilsega oli täna ikka nauding sõita!"

"Tuuri alguseni on 3 nädalat ja tuuri otsustavate momentideni 5 nädalat. Ehk olen õigel teel?" lisas Eesti rattaäss optimistlikult.