Distants viis esimese kahe arvestusgrupi jahid vastutuule kursil Katariina poini, sealt edasi Kuulimuna toodrini ja lõpuks finishisse Pirita jõe suudmes. Väiksemad jahid järgmises kolmes grupis sõitsid vaid Katariina poini ning finisheerusid samuti Pirita jõe suudmes.

Eriti õhinat täis olid täna Olympicu meeskonnaliikmed, kuna kogu võistkond kandis uhiuusi ning uhkeid võistlusrõivaid. Paraku aga ei aidanud see sel korral oluliselt kaasa sõidutulemustele, kuna kõnealuse tiimi leiab oma arvestusgrupi viimaselt realt. Ju on tarvis uued kuued sisse sõita ning tulevikus tasub konkurentidel neil pilk peal hoida.

Kui viiendas grupis purjetas pea terve maikuu uhkes üksinduses jahtlaev Svea Hard Perki juhtimisel, siis täna oli nendega jõudu katsumas veel kaks alust - Grete, kus rooli hoidis Mikk Köösel ning Salme Vallo Kalviku ning tema meeskonnaga.

Suvi läheneb ning iga kolmapäevakuga ilmub aina uusi jahte rivisse, ka nädalavahetused on enamasti võidusõitudega sisustatud. Saabuval laupäeval (9. juunil) toimub juba kolmas SEIKO Cup 2012 osavõistlus - Terra Feminarum, mille käigus purjetatakse ümber Naissaare ning mis tõotab tulla taaskord osavõtjaterohke.

Parimad gruppide kaupa:

I grupp
1. EST 475 Forte – Jaak Jõgi
2. EST 550 Amserv – Juss Ojala
3. EST 400 Merion – Ain Pomerants

II grupp
1. EST 465 Jazz – Marten Loopere
2. EST 30 Mia – Jaanus Talp
3. EST 467 Adele – Aleksandr Zolotov

III grupp
1. EST 324 Tessa – Alar Ivanson
2. EST 353 Enel – Toomas Soots
3. EST 337 Seabird – Toivo Roosma

IV grupp
1. EST 270 Merihunt – Andrus Leinštrep
2. EST 95 Viru – Indrek Pikk
3. EST 751 Minni – Andres Aavik

V grupp
1. EST 5 Grete – Mikk Köösel
2. EST 23 Svea – Hard Perk
3. EST 393 Salme – Vallo Kalvik