Läbirääkimised kestsid mitu päeva ja kuna Bayreuth´il oli samale positsioonile ootelehel ka üks ameeriklane, mindi lihtsama vastupanu teed. Veideman on hetkeseisuga jätkuvalt Tartu Ülikooli mängija, leping kestab veel ühe aasta.

„Kindlasti tahtnuks minna, see oleks tähendanud boonust nii mänguliselt kui majanduslikult. Samas ma Tartu klubi peale vimma ei pea, sest mingit müstilist summat nad minu eest ei küsinud. Sain aru, et nad tulid läbirääkimiste käigus pigem Bayreuth´ile vastu,“ rääkis Veideman. „Algul pakkusid sakslased mulle 3-aastast lepingut, kuid meie soov agendi Reed Nopponen´iga oli 1+1 aastane leping. Lisaks tahtsime klauslit, et oleks võimalik pärast esimest aastat soovi korral lahkuda. Nendes tingimustes saanuks me kokkuleppele,“ lisas Veideman, kes lõppenud hooaja viimased kuud veetis laenulepinguga just Bayreuth´i meeskonnas.

„Kuigi seekordne võimalus luhtus, olen endiselt üsna kindel, et pääsen järgmiseks hooajaks välisklubisse mängima. Itaaliast tuli ka väga hea tagasiside, kus mõni aeg tagasi testimas käisin. Kaugemale pole asjad Biella meeskonnaga siiski arenenud. Aga usun, et suutsin seal muljet avaldada. Kontrollmängus kohaliku U20 meeskonnaga õnnestus kõvasti skoori teha ja kaitses ma ka järeleandmisi ei teinud. Agent on samuti edasise suhtes optimistlik, ehkki lõplikult ei saa välistada ka Tartus jätkamist.“

Tartu meeskonna mänedžeri Meelis Pastaku sõnul üritati Veidemani eest küsida mõistlikku hinda ja utoopilisi summasid nõudma ei hakatud. „Mingit kompensatsiooni tahaks meiegi lepingulise mängija lahkumise puhul saada. Päris niisama ei anna ükski klubi kedagi ära. Otsest väljaostusummat Veidemani lepingus fikseeritud pole, tuginesime senisele praktikale ja kainele mõistusele,“ märkis Pastak.