„Kutsume kõiki aktiivse eluviisi fänne Eestis heategevusjooksul kaasa lööma. Iga kord kui lähete metsa jooksma, rattaga sõitma või kasvõi koeraga jalutama, on teil võimalik teha heategu. Hope Relay rakendus loeb teie läbitud kilomeetrid kokku ning Samsung toetab distantsi pikkust arvesse võttes Eesti SOS Lasteküla,“ kommenteeris Samsungi Electronics Baltics Eesti esinduse juht Ursel Velve.

Kõik heategijad on oodatud aga juba pühapäeval KUMU hoovi, kus Ewert and The Two Dragons annab tänukontserdi. Üritusele pääsevad priilt kõik, kes näitavad oma nutitelefonis ette Samsungi heategevusjooksu Hope Relay rakenduse.

Hope Relay on rahvusvaheline heategevusaktsioon, mis leiab aset 19 riigis. Samsungi heategevusjooksu Hope Relay toetavad Eesti SOS Lasteküla patroon ja olümpiatõrviku kandja Evelin Ilves ja Samsungi Londoni olümpiamängude saadik Mikk Pahapill. Head teha saavad osaleda kõik, kes laevad alla rakenduse, registreerivad end kasutajaks ja käivitavad rakenduse, kui lähevad jooksma, rattaga sõitma, jalutama vms. Iga läbitud kolme kilomeetri eest annetab Samsung Eesti SOS Lasteküla heaks 1 euro. Rakendus salvestab päevas maksimaalselt 42 km pikkuse distantsi, mis on läbitud keskmise kiirusega kuni 40km/h.

Hope Relay Rakenduse saab tasuta alla laadida kanalitest nagu Samsungi Apps, Google’s Play nad App Store.