"Suurt täiendamise vajadust ei ole, aga huvi pärast vaatame küll mõnda mängijat. Mine tea, kui on midagi väga head tulemas, siis võib-olla isegi liitub keegi. Kui mõni pärl leidub, siis miks mitte. Aga hetkel oleme pigem oma jõududega arvestanud hakkama saada. Pole väga põhjust täiendada. Koosseis on päris hea," rääkis Nõmme Kalju president Kuno Tehva Delfile.

Tehva avaldas, et mängijad, keda lähiajal testitakse, on välismaalased. "Meil peaks varsti tulema ennast näitama üks Brasiilia ja Horvaatia juurtega suhteliselt nooremapoolne keskväljamees, kes on mänginud erinevates riikides erinevatel tasemetel," sõnas Tehva.

Koosseisu tugevdamisele mõeldakse ka Levadias, kuid midagi konkreetsemat ei tahtnud Levadia pressiesindaja Indrek Petersoo hetkel avaldada.

"Loomulikult me mõtleme meeskona tugevdamise peale. Seni on medalikursil püsimine sujunud kenasti ja süües kasvab ju isu. Aga täna on seda teemat vara kommenteerida. Eks mõtteid ikka natuke on, aga need ei ole sellised, mida võiks avalikkuse ette tuua. Küll me teada anname, kui kellegagi on leping sõlmitud," ütles Petersoo.

Levadia peatreener Marko Kristal lisas napisõnaliselt: "Häid mängijaid oleks meeskonda alati vaja. Mingeid mõtteid on. Eks paistab."

Flora peatreener Martin Reimi sõnul tiitlikaitsjatel kedagi konkreetset silmapiiril pole. "Kui oleks häid täiendusi saada, poleks see kindlasti halb, aga paaniliselt kedagi otsima me ka ei hakka. Eks rahakott seab ka omad piirid. Loodame omade meestega hakkama saada," ütles Reim, kuid jättis siiski otsad lahti. "Üleminekuteni on veel kuu aega, eks näeb, mis siis saab."