Kuigi alagrupis oli omavahelises kohtumises SK Rim kalevlasi viie punktiga võitnud, siis poolfinaal tõi võidurõõmu BC Kalev/Cramo mängijatele. Kohtumist esimestest minutitest domineerinud kalevlased võitsid lõpuks 75:63. Resultatiivseim mees oli 23 punktiga Martin Dorbek, SK Rim`i poolelt vastas 16 punktiga Mario Paiste, kuid seda suhteliselt kesise visketabavusega.

Päeva teises kohtumises läksid vastamisi SK Marcus I ning Elion/Corle. Tulist heitlust jätkus kolmanda veerandaja keskpaigani, siis läks pikemat vahetusmängijate pinki kasutanud Marcuse võistkond oma teed. Saades kerge initsiatiivi ja pea kümne punktilise eduseisu hoiti seda edukalt lõpuni. Lõppseis 91:77 Marcusele. Võitjate resultatiivsemad võrdselt 24 punktiga Kaido Saks ning Kristjan Kitsing. Lisaks veel Saksa kontos 18 lauapalli, Kitsingul 15. Kaotajatest hoolitsesid võistkonna punktisaagi eest Illimar Pilk 27 punktiga (lisaks 10 lauapalli) ja Kristjan Penjam 19 punktiga.

Täna, 31. mail kell 18.15 kohtuvad Kalevi Spordihallis Tallinna meistrivõistluste 3.-4. koha mängus SK Rim ja Elion/Corle ning sellele järgnevas finaalis kell 20.00 BC Kalev/Cramo ja SK Marcus I.

Oodatud on kõik huvilised, sissepääs pealtvaatajatele tasuta.